Kontakt

Släng iväg ett mail med en fråga! Om leveransmöjligheter, om tekniska frågor eller något annat. Vi älskar att prata segling och flerskrov!

Kontakta oss gärna, vi älskar att prata flerskrov!

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  Your phone number (not required, but could help get in contact :))

  Input this code: captcha

  Om oss

  Seafari AB har verkat inom båtbranschen sedan 1992. Först inom gästhamnar och sedan 1995 som agent för Hobie Cat i Sverige.

  Företaget drivs av Pia L’Obry, som för många seglingsintresserade blev ett känt namn när hon som första svensk kappseglade solo över Atlanten i Transat 6.50 år 2003. Andra seglingar på CV:t är Hobie Extreme Raid 2000 (Malmö-Stockholm nonstop), Archipelago Raid 2002, Stockholm – Grönland 2001, första kvinnliga expedition på egen köl Kap Horn – Antarktis tor 2002.

  Vi brinner verkligen för segling både som hobby och som jobb. Snabb, rolig och säker segling. Multi23 hittade Pia på båtmässan i Paris 2007 och föll pladask – någon hade designat hennes dröm!

  Lita på oss när det gäller att välja en katamaran eller trimaran. Vi vet vad vi pratar om, vi kan ställa de rätta frågorna och hjälpa dig till just det båtliv som passar dig. Just detta är viktigt för oss och antagligen en av anledningarna till att vi fortfarande är i business.