Events

Multi23 – häftiga företagsevent

Sjvillan31-L

Formula 1 i härlig miljö
Från maj till slutet av september arrangerar vi företagsevents från Saltsjöbaden med 2-6 st Multi23:or. Kombinera med en halvdagskonferens i Grand Hotel Saltsjöbaden och kanske en after sail på Holmen Bar och Restaurang efter en fartfylld och häftig eftermiddag på vattnet.

Teambuilding
Varje båt har en instruktör och 2-3 gäster ombord. Seglingen passar alla, även ni som aldrig seglat förut. Med instruktörens hjälp lär ni er hantera båten. Och eftersom det är Multi23:or vi använder, så kan ni känna er trygga att ni inte kan kappsejsa. Vi kan lägga en bana för kappsegling om ni önskar, vilket är en bra gruppövning i att samarbeta och kommunicera.

Miljöriktigt
Även företagsevents bör följa företagens miljöpolicy. Tack vare Multi23 events kan ni fortfarande åka fort på vattnet!

Flexibelt
Vi kan lägga till följebåtar, plattformar ute i vattnet där ni kan sitta och äta och se kollegorna på nära håll, eller en sail-away till ett konferenscenter längre bort. Kontakta oss för offert och berätta vad ni vill göra och vad ni vill uppnå! Välkomna! (pia(a)seafari.se / Pia L’Obry 0707-33 44 50

 

MULTI 23 EVENT “franchising”

Vi hoppas snart kunna erbjuda Multi-events på fler platser runt Sveriges fantastiska kust. Hör med oss om ni är intresserade av ett event, eller om ni vill driva och vara del av ett framgångsrikt event-arrangemang.